Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Xzibit Talks New Album "Napalm," First Time Meeting Dr. Dre And Snoop Dogg


O Xzibit μιλά για το νέο δίσκο(Napalm) του μετά από αποχή 5 ετών καθώς επίσης και για τη γνωριμία του με δύο από τους πιο δημοφιλείς συνεργάτες του.
''Δουλεύω γι αυτό μισό χρόνο τώρα'' είπε ο X σε συνέντευξη του στο περιοδικό Hip Hop Chronicle UK.''Το 75% είναι έτοιμο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί δεν έχω βγάλει δίσκο από το 2007''.
"Νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Η καρδιά μου είναι σε αυτό. Δεν έχω βγάλει κάτι όπως αυτό,εδώ και πολύ καιρό. Όταν βγει,νομίζω ότι όλοι εσείς θα είστε εντυπωσιασμένοι."

Ο Xzibit αποκάλυψε πως έκανε ένα βίντεο στο Ιράκ, και ότι ήταν το πρώτο πρόσωπο που έκανε μια επίδειξη Hip Hop στη Βαγδάτη. «Ήταν καλά.!».

Ο Xzibit μίλησε επίσης για την πρώτη φορά που συναντήθηκε με τον Dr Dre. "Δεν μπορώ να θυμηθώ την πρώτη φορά που συνάντησα τον Dr Dre. Θυμάμαι την πρώτη φορά που δούλεψα μαζί του, όμως. Tον γνώρισα καλά όταν πήρα μια κλήση από τον Dre για να ηχογραφήσουμε το ''Bitch please''.Έτσι δούλεψα μαζί του πρώτη φορά και τα έσπασε!

Όσο για Snoop Dogg,ο Xzibit υπενθύμισε ομοίως την πρώτη φορά που συνάντησε τον Snoop."Παρέα με τον Snoop κάναμε όταν πήγαμε για την προώθηση του ''Bitch Please"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hostgator Reviews