Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

O Evidence ονομάζει rappers που τον επηρέασαν και δηλώνει πως νέο άλμπουμ των Dilated Peoples είναι δεδομένο


O Evidence ονομάζει κάποιους rappers, οι οποίοι τον επηρέασαν στην εξέλιξη του style του, και λέει πως οι Dilated Peoples έχουν ήδη ηχογραφήσει αρκετά κομμάτια.


Με την επιτυχία του Cats & Dogs τον τελευταίο μήνα, ο Evidence έχει δώσει μεγαλύτερη αξιοπιστία στην ιδέα ότι μερικές φορές μερικά χρόνια αναμονής για κάτι αξίζει τον κόπο. Το μέλος των Dilated Peoples είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Las Vegas, και συγκεκριμένα στον παρουσιαστή Bootleg Kev, ότι έχει αλλάξει και τελειοποιήσει τον τρόπο που γράφει. Λέει πως πλέον δεν κατακλύζει το μικρόφωνο με ανεξέλεγκτη συγκίνηση, αλλά αντίθετα διορθώνει τον εαυτό του όπου νομίζει πως χρειάζεται. Αυτό είναι που έμαθε από τους φίλους του στη φάση, με τους οποίους θέλει να συμβαδίσει.

"Αυτό προέρχεται από την παρέα με MCs όπως ο Fashawn, o Blu, και αράζοντας με τον Jay Electronica και τον Crooked I - Μπορώ να συνεχίσω να αναφέρω rappers και όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και με έκαναν να θέλω να είμαι σαν.. 'Είναι ωραίο να έχεις ντόπα φωνή, αλλά θέλω να συμμετέχω σε κομμάτια με αυτούς τους τύπους και να μην είμαι ο αδύναμος κρίκος της υπόθεσης'"

Λέει επίσης ότι ενώ το πρώτο του solo, "The Weatherman LP", δέχεται πολύ αγάπη από τους οπαδούς, είναι δύσκολο για αυτόν να το ακούσει.

"Ακούω παλιές μου δουλειές και στραβώνω πολύ. Αλλά σε πολλούς αρέσουν. Και μιλάω με πολλούς καλλιτέχνες και τους λέω 'Μου αρέσει η δουλειά σου', αυτοί απαντούν 'Εγώ την σιχαίνομαι. Θέλω να ακούσεις [καινούργια δουλειά].' Ακριβώς έτσι είμαστε οι καλλιτέχνες. Αν θες να κάνεις έναν τραγουδιστή να νιώσει καλά, πήγαινε και πες του πως σου άρεσε η τελευταία του κυκλοφορία. Τους αρέσει αυτό."

Όσον αφορά για νέα δουλειά από τους Dilated Peoples, ο Evidence ελπίζει ότι θα βγει μία την επόμενη χρονιά. Πάνε πέντε χρόνια από τότε που το group έβγαλε την τελευταία του δουλειά. Ωστόσο, λέει πως το συγκρότημα έχει ήδη αρχίσει να στήνει κάποια κομμάτια. "Τα πράγματα πήραν λίγο χρόνο. Ίσως και περισσότερο από όσο θα έπρεπε να είχαν πάρει," λέει. "Αλλά δεν βγάλαμε κάτι αδύναμο. Το 'Crown of Thorns' του Rakaa είναι φανταστικό, το 'Cats & Dogs' είναι αντάξιο των προσδοκιών... δεν μπορεί κάποιος πραγματικά να παραπονεθεί για υλικό από εμάς που δεν ήταν δυνατό"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hostgator Reviews