Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

M.O.P. & The Snowgoons ανακοινώνουν το "Sparta"


Το δίδυμο από το Brownsville μαζί με το Γερμανικό τρίδυμο παραγωγών για ένα επερχόμενο δίσκο-συνεργασία.


Οι M.O.P. και οι Snowgoons ανακοίνωσαν τον τίτλο από το προσεχές album-συνεργασία, "Sparta", το οποίο κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου από την Babygrande Records.

Στο LP, o Billy Danze και ο Lil Fame, οι οποίοι θεωρούν το album "το καλύτερό τους project τα τελευταία 10 χρόνια", θα ραπάρουν αποκλειστικά πάνω από τα beats των Snowgoons, οι οποίοι αποτελούνται από τον Det, τον DJ Illegal και το νεότερο μέλος τους, τον Sicknature. Σε μία συνέντευξή του στο Conspiracy Radio, ο Danze αποκάλυψε ότι το project θα έχει λίγες συμμετοχές από άλλους καλλιτέχνες, αλλά θα είναι γεμάτο από Snowgoons!

“Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτοι. Όταν ακούσεις αυτό το project, πρόκειται να ικανοποιηθείς και σαν φαν των M.O.P. αλλά και σαν φαν των Snowgoons. Πιστεύω πως θα τρελαθείτε,” είπε. “Έχουν τα πάντα… Είναι συναρπαστικό για μένα, επειδή τις περισσότερες φορές, οι παραγωγοί έχουν χαρακτηριστικό ήχο. Αυτά τα παιδιά μου έστειλαν 50 κομμάτια. Μου έστειλαν 50 κομμάτια και όλα ήταν απίστευτα και από διαφορετικές οπτικές γωνίες."

Η πρώτη συνεργασία για τις δύο πλευρές ήταν το κομμάτι "Anybody Can Get It"




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hostgator Reviews