Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Method Man - World Gone Sour (The Lost Kids)


Το μέλος των Wu Tang Clan, o Method Man, κατηγορήθηκε από κριτικούς για το παιδικό video clip για τα ζαχαρωτά Sour Patch Kids που συμμετείχε, αλλά ο ίδιος δεν νιώθει να ξεπουλήθηκε.


"Αν εγώ ξεπουλήθηκα, τότε η πλειοψηφία της φάση είναι ξεπουλημένη", δήλωσε.

"Νομίζω πως αυτό είναι μια βελτίωση για τη μουσική. Τουλάχιστον αυτοί είχαν έναν πραγματικό ράππερ να παίξει στο video. Διάλεξαν έναν σκληρό ράππερ και θα έπρεπε να πάρουν εύσημα γιαυτό, όπως και εγώ θα έπρεπε να πάρω εύσημα που διεύρυνα τα όρια μας."

Για το συγκεκριμένο clip, που προταγωνιστεί ο Meth ραπάροντας για τα Sour Patch Kids, πληρώθηκε για να αναλάβει τον δημιουργικό τομέα του διαφημιστικού.

"Όταν μου τηλεφώνησαν για πρώτη φορά, ήμουν ανήσυχος, γιατί όταν σου λένε για ζαχαρωτά σκέφτεσαι αμέσως κάτι παιδικό, αλλά με διαβεβαίωσαν ότι θα έχω απόλυτη ελευθερία"

"Όταν κάναμε τα διαφημιστικά για το St.Ides (ποτό), κανείς δεν είπε πως ξεπουληθήκαμε γιατί αυτό ήταν hip hop. Πρόκειται να κάνω το Sour Patch hip hop!" είπε, αναφερόμενος στις διαφημίσεις του St. Ides, που συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως ο Tupac, ο Notorious B.I.G., o Snoop Dogg αλλά και ο ίδιος τη δεκαετία του '90.

Ο Method Man έχει ένα δίκιο σε αυτά που λέει. Βλέπετε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας ;)


1 σχόλια:

Mrs. master είπε...

Οι πωλήσεις του προϊόντος αυξήθηκαν κατά 22% μετά την προβολή της εν λόγω διαφήμισης !! Ειρωνικά πάντα μιλώντας σας λέω: Φανταστείτε τους "σκληροπυρηνικούς gangster έφηβους" να μασουλάνε ζελεδάκια !!! Funny huh ?!?!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hostgator Reviews