Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Method Man Says GZA & RZA Wrote Most Of The Rhymes On Ol' Dirty Bastard's "Return To The 36 Chambers"


Ο Methodman δήλωσε ότι ο ODB δανείστηκε πολλές ρήμες από τους άλλους από το crew του τους Wu Tang κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων το 1995.
Ο Methodman πρόσφατα μίλησε για τα 25 πιο ουσιαστικά τραγούδια του στο Complex.com, μιλώντας για το πώς γνώρισε με τον Notorious BIG και για το πως αρχικά δεν ήθελε να βγάλει το "All I Need" ως single. Αλλά μία από τις πιο δυναμικές αποκαλύψεις ήταν για τον Ol 'Dirty Bastard και το ''Return to the 36 Chambers'' για το πως η Dirty Version ήταν γραμμένη κυρίως από τον RZA και τον GZA.

Μιλώντας συγκεκριμένα για το "Raw Hide",ο Meth εξήγησε γιατί ο RZA και ο GZA έπρεπε να αναλάβουν τα καθήκοντά για τις ρήμες για το LP του 1995. "Η πλειοψηφία των στίχων σε αυτό το άλμπουμ είναι παλιές ρίμες του RZA και του GZA'', είπε.''
Approach the school, 9:30, you’re late,''.Αυτό είναι του RZA.Αυτό το άκουσα 14 χρονών. ''Easy on my balls, they’re fragile as eggs,’ niggas said that in a rap battle in fucking 1989''.

"O Dirty τα έλαβε όλα αυτά,και τα έκανε δικά του, ο GZA δεν λέει μαλακίες», συνέχισε. "Οι περισσότεροι από τους στίχους του Dirty ήταν του GZA. Θυμάμαι τον GZA και τον ODB να έχουν μια διαφωνία ένα βράδυ και ο GZA ήταν σε φάση "Φίλε οι περισσότερες από τις ρήμες που λες στο γαμημένο το άλμπουμ είναι δικές μου έτσι κι αλλιώς!"

Παρ'όλα αυτά ο Meth είπε πως ο ODB έγραψε κάποια κομμάτια όπως το ''Brooklyn Zoo'' και ξεκαθάρισε ότι αυτός έγραψε το πρώτο couple από τ0 ''Cherchez La Ghost'' του Ghostface Killah.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hostgator Reviews