Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Redman And Method Man Working On New Production Company & "Blackout! 3"


O Redman είπε πως αυτός και ο Method Man σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν ταινίες σχετικές με μαριχουάνα καθώς δουλεύουν και στο ''Blackout 3'' και στο ''Muddy Waters 2''.

Redman και Method Man δεν έχουν σχέδια για την κυκλοφορία του ''How High'' λόγω των δικαιωμάτων που ανήκουν στην Universal και έτσι έχουν μια άλλη σχετική ταινία στα σκαριά.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη Montreality, o Redman αποκάλυψε ότι αυτός και ο Method Man σχεδιάζουν για την δημιουργία της δικής τους εταιρείας παραγωγής στο εγγύς μέλλον.

''Θέλουμε να το ονομάσουμε Blunt Brothers Cinema.Ψάχνουμε για ένα όνομα.Έχουμε ένα προβλήμα με την εδραίωση του ονόματος, αλλά εμείς προσπαθούμε να κάνουμε μια ταινία με τη δική μας εταιρεία τώρα'', εξήγησε ο Redman. "Κάνοντας το ''How High 2''η εταιρεία Universal κατέχει αυτό το όνομα και τους χαρακτήρες στην ταινία. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάρουμε το ''How High'' σε μια άλλη εταιρεία και να χρησιμοποιήσουμε τους χαρακτήρες .Αυτό που θα κάνουμε είναι πιθανώς εργασίες για γυρίσματα δικής μας ταινίας,με άλλο όνομα αλλά πάντα σχετική με μαριχουάνα.''

Παρόλο που εργάζεται για τη δημιουργία μιας εταιρίας παραγωγής ο Redman εξακολουθεί να εργάζεται σε διάφορα projects. Στην πραγματικότητα, ο ράπερ σχέδιαζει για την κυκλοφορία του ''Muddy Waters 2'' και στη συνέχεια του ''Blackout 3''.

"Blackout 3'', Red και Meth, έρχονται. Έρχονται με ένα άλμπουμ, το Blackout 3. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα βγει αλλά Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε για το επόμενο έτος.Δουλεύω το ''Muddy Waters 2'' αυτή τη στιγμή'', είπε ο Redman.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hostgator Reviews